085 - 106 15 64

Vrijblijvend letselschade advies nodig in Alkmaar?

Bedrijfsongeval Alkmaar

Een veel voorkomende oorzaak van letselschade is een ongeval op het werk. Een bedrijfsongeval kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een slechte werkplek of door slecht materiaal, maar een ongelukkige val op het werk wordt ook als bedrijfsongeval beschouwd. Ook kunt u bijvoorbeeld RSI of rugklachten overhouden aan uw baan. Wanneer u in uw privéleven of in uw werksituatie wordt belemmerd door deze klachten, mag u hiervoor een vergoeding claimen. Heeft u een bedrijfsongeval in Alkmaar meegemaakt, dan kunt u rekenen op de deskundigheid van Letselschade Advocaat Laseur. Als letselschade advocaat in Alkmaar behartigen we uw belangen en bieden we u de beste juridische ondersteuning.

Bedrijfsongeval Alkmaar aansprakelijk

Wie is na een bedrijfsongeval in Alkmaar aansprakelijk? Binnen een bedrijf kan van alles gebeuren en het is de plicht van de werkgever om daarmee rekening te houden. In veel gevallen is de werkgever aansprakelijk bij een bedrijfsongeval. Veel mensen zien er tegenop om een schadeclaim in te dienen bij hun eigen werkgever. U wilt uw relatie met uw werkgever niet verstoren en uw baan op het spel zetten. Voor een slachtoffer van een bedrijfsongeval is het dan ook essentieel een ervaren letselschade advocaat in te schakelen die u in het juridische traject kan bijstaan. Twijfel dus niet om actie te ondernemen als u letselschade heeft opgelopen tijdens uw werk. Letselschade Advocaat Laseur kan u helpen bij een bedrijfsongeval in Alkmaar de aansprakelijkheid vast te stellen en een passende schadevergoeding te claimen.

Bedrijfsongeval Alkmaar advocaat

Weigert uw werkgever een schadevergoeding te betalen? Dan is het van belang dat u als slachtoffer van een bedrijfsongeval in Alkmaar een advocaat inschakelt. Een letselschade advocaat kan u helpen een rechtmatige schadevergoeding te claimen. Wij zetten alle feiten voor u op een rij en bemiddelen met de werkgever of de verzekeraar van de werkgever. Mocht hier geen oplossing uitkomen, dan starten wij een procedure bij de rechter. De aansprakelijke partij zal ook de kosten voor de juridische bijstand die u krijgt moeten vergoeden.

Bent u arbeidsongeschikt na een bedrijfsongeval of heeft u tijdelijk letsel? Twijfel niet om na een bedrijfsongeval in Alkmaar een advocaat in te schakelen. Wij zijn zeer toegankelijk en altijd te bereiken op 085 - 106 15 64 of via het contactformulier.

 

mr. I. (Ivo) Laseur

letselschade advocaat Laseur

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Eerlijke en duidelijke adviezen
  • Wij staan uitsluitend slachtoffers bij
  • Beoordeeld met een 4,9 in Google

Aangesloten bij” Top advocaat! Staat van het begin tot het eind aan jouw zijde en geeft je heel veel goede adviezen en tips om je gezondheid te bevorderen. Zeker een aanrader.”

– Guus –

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo, Egmond aan Zee, Purmerend, Zaandam, Zaanstad en Castricum.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?

Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging