072 - 799 90 42

Vrijblijvend letselschade advies nodig in Alkmaar?

Verkeersongeval Alkmaar

U kunt op veel verschillende manieren letsel oplopen, maar een verkeersongeval is de voornaamste oorzaak van letselschade. Een ongeval in het verkeer is immers zo gebeurd; één klein moment van onoplettendheid van uw medeweggebruiker kan al voldoende zijn om een ongeval te veroorzaken. Als u geluk heeft blijft de schade beperkt tot blikschade, u kunt aan een verkeersongeval echter ook lichamelijke of geestelijke klachten overhouden.

Verkeersongeval Alkmaar letselschade

Heeft u door een verkeersongeval in Alkmaar letselschade opgelopen? Neemt u dan contact op met Letselschade Advocaat Laseur. Bij schade na een aanrijding helpen wij u als letselschade advocaat in Alkmaar een passende schadevergoeding te krijgen. Wat u moet doen?

  1. Noteer de kosten die u maakt ten gevolge van het ongeval. Niet alleen kosten van blikschade, maar ook medische kosten, reiskosten en andere bijkomende kosten.
  2. Controleer of uw verzekering schade vergoed.
  3. Spreek de aansprakelijke partij aan op het vergoeden van de schade door middel van een officiële brief. Het Juridisch Loket heeft een mooie voorbeeldbrief die u hiervoor kunt gebruiken.
  4. Is de aansprakelijke partij niet bereidt om uw schade te vergoeden of is hij het niet eens met het schadebedrag? Schakel dan een letselschadespecialist in die u helpt een rechtmatige schadevergoeding te ontvangen.
  5. Wij zullen eerst door middel van bemiddeling tot een oplossing proberen te komen.
  6. Kunnen alle partijen het niet eens worden, dan zullen wij een procedure starten bij de rechter. De kosten die hiermee gepaard gaan zijn niet voor uw rekening, maar kunt u ook verhalen op de aansprakelijke partij.

Verkeersongeval Alkmaar whiplash

Vrijwel iedereen neemt deel aan het verkeer en loopt dan ook het risico om betrokken te raken bij een verkeersongeval en hier letsel bij op te lopen. Heeft u door een verkeersongeval in Alkmaar een whiplash opgelopen? Een whiplash is een veelvoorkomende klacht waar slachtoffers van een auto-ongeluk last van hebben. Lees meer over een whiplash.

Heeft u blijvend letsel na een ongeval in Alkmaar? Onze letselschadespecialist staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op. Bel naar 072 - 799 90 42 of vul ons contactformulier in.

 

mr. I. (Ivo) Laseur

letselschade advocaat Laseur

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Eerlijke en duidelijke adviezen
  • Wij staan uitsluitend slachtoffers bij
  • Beoordeeld met een 4,9 in Google

Aangesloten bij” Top advocaat! Staat van het begin tot het eind aan jouw zijde en geeft je heel veel goede adviezen en tips om je gezondheid te bevorderen. Zeker een aanrader.”

– Guus –

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo, Egmond aan Zee, Purmerend, Zaandam, Zaanstad en Castricum.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?

Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging

Menu