072 - 799 90 42

Letselschade advocaat nodig in Alkmaar?

Verkeersongeval meegemaakt in Alkmaar of omstreken?

U kunt op veel verschillende manieren letsel oplopen, maar een verkeersongeval is de voornaamste oorzaak van letselschade. Een ongeval in het verkeer is immers zo gebeurd; één klein moment van onoplettendheid van uw medeweggebruiker kan al voldoende zijn om een ongeval te veroorzaken. Als u geluk heeft blijft de schade beperkt tot blikschade, u kunt aan een verkeersongeval echter ook lichamelijke of geestelijke klachten overhouden.

Een aanrijding zit in een klein hoekje

Woont u in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar en heeft u letsel opgelopen bij een verkeersongeval? Neemt u dan contact op met Letselschade Advocaat Laseur. Als letselschade advocaat bieden wij u deskundige juridische ondersteuning.

Blijvend letsel na ongeval

Vrijwel iedereen neemt deel aan het verkeer en loopt dan ook het risico om betrokken te raken bij een verkeersongeval en hier letsel bij op te lopen. Een whiplash is een veelvoorkomende klacht waar slachtoffers van een auto-ongeluk last van hebben. Slachtoffers die een whiplash oplopen hebben veel pijn aan nek en schouders en kampen vaak met concentratieproblemen.

Wat voor letsel u ook oploopt; als u in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar lichamelijke of geestelijke klachten overhoudt aan een verkeersongeval staat onze letselschadespecialist voor u klaar. Als u contact met ons opneemt, vertellen we u precies welke stappen u kunt ondernemen.

Ivo Laseur

Ivo Laseur

Uw letselschade advocaat

Mr. Ivo Laseur rondde in 2007 zijn studie Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam af. Na veel ervaring te hebben opgedaan bij verscheidene advocatenkantoren, heeft hij een eigen kantoor opgericht. Inmiddels is hij lid van diverse kwaliteitsverenigingen en heeft hij een professioneel advocatenkantoor opgebouwd.

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Wij komen graag bij u langs
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • U als slachtoffer staat centraal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo, Egmond aan Zee, Purmerend, Zaandam, Zaanstad en Castricum.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?

Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging

Menu