085 - 106 15 64

Vrijblijvend letselschade advies nodig in Alkmaar?

Letselschade whiplash in Alkmaar?

Bij een verkeersongeval kunt u ernstig letsel oplopen. Nekpijn na een aanrijding komt niet als een verrassing. Er zijn echter andere klachten die daarbij gepaard kunnen gaan. Zo kunt u last hebben van ernstige concentratieproblemen, tintelingen in de ledematen, vergeetachtigheid en stemmingswisselingen. Als u naast nekpijn last heeft van deze symptomen, dan kampt u waarschijnlijk met een whiplash.

Whiplash klachten

Sommige mensen zijn zich niet bewust van het feit dat ze een whiplash hebben. Dit komt omdat de symptomen van een whiplash zich pas na een tijdje ontwikkelen. Daarnaast zijn de klachten vaak moeilijk definieerbaar. Dit maakt het juridische traject rondom een whiplash lastig. Als letselschade advocaat in Alkmaar helpen wij u van A tot Z in dit traject.

Whiplash schadevergoeding aanvragen

Als u een whiplash heeft opgelopen door de schuld van een ander, dan kunt u een schadevergoeding claimen. Om tot een passende schadevergoeding te komen moet er door een medisch specialist een juiste diagnose worden gesteld. Helaas wordt een whiplash niet altijd herkend en bemoeilijkt dit het juridische traject. Vooral net na het ongeluk zijn de symptomen lastig vast te stellen. Om langdurige trajecten te voorkomen is het van belang tijdig hulp in te schakelen van een letselschade advocaat. Letselschade Advocaat Laseur weet precies welke stappen u moet ondernemen en ondersteunt u graag in Alkmaar en omgeving.

 

mr. I. (Ivo) Laseur

letselschade advocaat Laseur

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Eerlijke en duidelijke adviezen
  • Wij staan uitsluitend slachtoffers bij
  • Beoordeeld met een 4,9 in Google

Aangesloten bij” Top advocaat! Staat van het begin tot het eind aan jouw zijde en geeft je heel veel goede adviezen en tips om je gezondheid te bevorderen. Zeker een aanrader.”

– Guus –

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo, Egmond aan Zee, Purmerend, Zaandam, Zaanstad en Castricum.

Veelgestelde vragen

[faq]

Hoofdvestiging