085 - 106 15 64

Vrijblijvend letselschade advies nodig in Alkmaar?

Letselschadespecialist in Alkmaar

Letselschadespecialist mr. Laseur uit Alkmaar is aangesloten bij diverse verenigingen en werkgroepen om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen. Door dit lidmaatschap blijft ons kantoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het letselschaderecht. Mr. Ivo Laseur is lid van onderstaande specialisatieverenigingen:

Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)

Artsen en advocaten spreken een verschillende taal. Dit is erg lastig bij letselschadezaken en kan voor onbegrip en verwarring zorgen. De Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) streeft ernaar de communicatie tussen artsen en letselschade advocaten te verbeteren. Dit doen wij door middel van een jaarlijks conferentie, vergaderingen en lezingen.

Letselschade Advocaten (LSA)

De vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) is specifiek opgericht om cliënten van kwaliteit te garanderen. Letselschade is een apart rechtsgebied waarvoor specifieke kennis noodzakelijke is. Om lid te worden van de LSA moet een letselschade advocaat minimaal 5 jaar ervaring hebben. Daarnaast moet de advocaat uitgebreide ervaring hebben op het gebied van letselschade. Tenslotte moeten de letselschade advocaten door middel van een permanente opleiding op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het letselschaderecht.

Onze letselschade expert biedt toegankelijke en persoonlijk rechtshulp. Het vertrouwen tussen u als slachtoffer en de letselschade advocaat staat voorop. Wilt u meer weten over ons letselschadebureau? Of wilt u direct een afspraak maken met ons als letselschade advocaat in Alkmaar? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

mr. I. (Ivo) Laseur

letselschade advocaat Laseur

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Eerlijke en duidelijke adviezen
  • Wij staan uitsluitend slachtoffers bij
  • Beoordeeld met een 4,9 in Google

Aangesloten bij” Top advocaat! Staat van het begin tot het eind aan jouw zijde en geeft je heel veel goede adviezen en tips om je gezondheid te bevorderen. Zeker een aanrader.”

– Guus –

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo, Egmond aan Zee, Purmerend, Zaandam, Zaanstad en Castricum.

Veelgestelde vragen

[faq]

Hoofdvestiging