085 - 106 15 64

Vrijblijvend letselschade advies nodig in Alkmaar?

Letselschade door medische fout in Alkmaar

Ieder jaar weer lopen veel mensen letsel op door een fout van een arts. Uiteraard doen artsen hun best om mensen te helpen, maar soms gaat het mis. Wij kunnen u als letselschade advocaat in Alkmaar juridisch bijstaan na een medische fout.

Slachtoffer van een medische fout?

Wij hebben veel ervaring met het verhalen van dergelijk letsel. Ga niet zonder juridische hulp het gevecht met een ziekenhuis aan: zonder de juiste kennis en ervaring komt u niet ver tegen de grote verzekeraars. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u vrijblijvend een inschatting krijgen in uw schadezaak? Neem dan gerust contact met ons op.

Afwikkeling na een medische fout

U doet er goed aan om zo snel mogelijk hulp in te schakelen van een letselschade advocaat medische fouten. Wij kunnen u begeleiden bij het hele traject en daardoor uw zorgen uit handen nemen: u staat er niet alleen voor! Daarnaast verzorgen wij natuurlijk de gehele afwikkeling van uw schadezaak na een medische misser. We zorgen voor een voorschot als dit mogelijk is en helpen u bij de re-integratie. Bent u slachtoffer van een medische misser en wilt u juridische hulp inschakelen in de regio Alkmaar? Dan bent u bij ons kantoor aan het juiste adres. Aarzel dan niet en schakel een professionele medisch advocaat in.

 

mr. I. (Ivo) Laseur

letselschade advocaat Laseur

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Eerlijke en duidelijke adviezen
  • Wij staan uitsluitend slachtoffers bij
  • Beoordeeld met een 4,9 in Google

Aangesloten bij” Top advocaat! Staat van het begin tot het eind aan jouw zijde en geeft je heel veel goede adviezen en tips om je gezondheid te bevorderen. Zeker een aanrader.”

– Guus –

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo, Egmond aan Zee, Purmerend, Zaandam, Zaanstad en Castricum.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?

Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging