085 - 106 15 64

Vrijblijvend letselschade advies nodig in Alkmaar?

Schadevergoeding aanvragen in Alkmaar

Als u letselschade heeft, kunt u een schadeclaim indienen. U krijgt dan een vergoeding voor de schade die u heeft opgelopen tijdens het ongeval. Een belangrijke voorwaarde voor het aanvragen van zo’n vergoeding is dat er iemand anders aansprakelijk moet zijn voor het ontstane letsel.

Recht op een letselschadevergoeding?

Er komt veel bij kijken als u een letselschadeclaim in wilt dienen, daarom is het van belang dat u juridisch goed wordt ondersteund. Als u op zoek bent naar een letselschade advocaat in Alkmaar, dan bent u bij Letselschade Advocaat Laseur aan het juiste adres. Onze specialisten helpen u in Alkmaar bij het indienen van de schadeclaim bij de verzekeraar en zorgen ervoor dat u ontvangt waar u recht op heeft.

Hoogte van de schadevergoeding

Hoe hoog uw schadeclaim is hangt af van vele factoren. Als allereerste wordt er gekeken naar de ernst en de aard van de schade. Daarnaast spelen sociale factoren, de duur van het genezingsproces, verlies van zelfwerkzaamheid of verlies van arbeidsvermogen een rol bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding. Als u in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar gebruik maakt van onze diensten, dienen wij een schadeclaim in voor bijvoorbeeld uw onverzekerde ziektekosten, uw hulp- en verplegingskosten, inkomensverlies, verminderde pensioenopbouw en smartengeld. In de regio Alkmaar zijn wij u graag van dienst.

 

mr. I. (Ivo) Laseur

letselschade advocaat Laseur

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Eerlijke en duidelijke adviezen
  • Wij staan uitsluitend slachtoffers bij
  • Beoordeeld met een 4,9 in Google

Aangesloten bij” Top advocaat! Staat van het begin tot het eind aan jouw zijde en geeft je heel veel goede adviezen en tips om je gezondheid te bevorderen. Zeker een aanrader.”

– Guus –

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo, Egmond aan Zee, Purmerend, Zaandam, Zaanstad en Castricum.

Veelgestelde vragen

[faq]

Hoofdvestiging